Am cumparat un apartament intr-un bloc, apartament ce a rezultat din dezmembrarea unei proprietati mai mari.Apartamentul are numarul 13, era pe usa , trecut pe lista de intretinere ca atare.Apartamentul este inscris in cartea funciara pe numele meu, are numar in cartea funciara, este intabulat , dar in cartea funciara nu apare si numarul apartamentului , respectiv 13. Ce trebuie sa fac pentru a aparea si numarul apartamentului la cartea funciara?
Copie dupa contractul de vanzare cumparare in care apare nr.apartament si copie CI.trebuie scs extras de CF de informare si cu acesta si actele de mai sus depuneti la OCPI competent
Pai, problema este ca in contractul de vanzare nu apare numarul apartamentului, fiind facuta atunci dezmembrarea proprietatii initiale, apartamentele dezmembrate au fost inscrise sub titlu de loturi si nu de apartamente, respectiv in contract scrie lotul nr.1 format din apartament in suprafata de 60 mp, dar numarul propriu zis al apartamentului, 13 nu apare.Eu ce trebuie sa fac ca sa apara apartamentul cu numarul 13 la cadastru?