avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Inscriere numar apartament la cartea funciara
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Inscriere numar apartament la cartea funciara

Am cumparat un apartament intr-un bloc, apartament ce a rezultat din dezmembrarea unei proprietati mai mari.Apartamentul are numarul 13, era pe usa , trecut pe lista de intretinere ca atare.Apartamentul este inscris in cartea funciara pe numele meu, are numar in cartea funciara, este intabulat , dar in cartea funciara nu apare si numarul apartamentului , respectiv 13. Ce trebuie sa fac pentru a aparea si numarul apartamentului la cartea funciara?
Cel mai recent răspuns: alina72 , utilizator 11:56, 3 Decembrie 2015
multumesc inca odata pentru ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezmembrarea unei mosteniri kinder_doina kinder_doina dupa dezmembrarea unei mosteniri,partaj voluntar,nu ar trebui sa existe 2 cadastre? (vezi toată discuția)
Cum obtin numar de apartament pentru o camera dezmembrata din apartament? dorin22 dorin22 Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: As vrea sa obtin un nou numar de apartament pentru o camera ce se va dezmembra din apartamentul ... (vezi toată discuția)
Nelamurire cadastru ContSters255159 ContSters255159 Am cumparat un lot de pamant, pe care mi-am ridicat o casa finalizata (receptie) in 2007, dar problemele incep sa apara in sensul ca : Pretul terenului a ... (vezi toată discuția)