avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Va salut cu respect! Am si eu o nelamurire
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Va salut cu respect! Am si eu o nelamurire

Am avut permisul auto anulat si acum vreau sa dau din nou.
intrebarea mea este legata ce aceea fisa de scolarizare. eu in momentul de fata mi am facut fisa medicala , cazierul, pishologicul , taxele , copie dupa devinitiva. mai trebi fisa aceasta de scolarizare care nu stiu de unde sa o iau.am citit pe net ca se poate lua si dupa internet si trebui completata doar pe fata (datele personale) dar am vazut ca pe verso mai are niste chestii care trebuiesc completate de ( Director,secretar,profesor de legislatie,instructor de pregatire practica si medic) si sunt nelamurit daca nu mai este nevoie sa fac din nou scoala auto cine imi completeaza fisa de scolarizare pe verso?sau nu mai e nevoie sa fie completata? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: claudiuywz , utilizator 16:14, 2 Decembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate scoala de soferi jacquelline jacquelline As dori sa stiu care este valabilitatea pentru scoala de soferi (nr. de inregistrare al dosarului dat la inscrierea la scoala este 28.04.2012, fisa medicala ... (vezi toată discuția)
O intrebare despre scoala de soferi lusyana lusyana vreau sa stiu...fiecare document de la dosar dupa cat timp expira?! si care anume... si mai vreau sa stiu daca am inceput scoala de soferi pe data de 10 .10 ... (vezi toată discuția)
Interpretare articol de lege naebutnariu naebutnariu O R D I N pentru aprobarea Metodologiei privind atestarea instructorilor de pregătire practică și a profesorilor de legislație rutieră, a Normelor ... (vezi toată discuția)