avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Amnistia fiscala pfa radiat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Amnistia fiscala pfa radiat

Buna ziua! as dori sa stiu daca beneficiez de aceasta amnistie fiscala daca am inchis pfa -ul in octombrie 2013?mentionez ca am decizii de plata dupa ce am radiat firma de la sanatate si pensii de 9000 ron si cand am intrebat cum de nu au aparut la cererea de radiere mi s-a spus ca sunt pe persoana fizica .Firma a fost in pierdere in ultimii 3 ani deci nu aveam cum sa am salariul minim pe economie.In calitate de persoana fizica pot sa fac cerere de stergere a penalitatilor si daca nu ce ma sfatuiti pentru ca aceeasi suma o are si sotul meu de platit.Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Anulare cazier fiscal florin1108 florin1108 Buna ziua. In 2008 am infiintat o firma care nu a avut niciun fel de activitate. Din cauza faptului ca nu am depus declaratiile periodice,in 2009 firma a fost ... (vezi toată discuția)
Pfa radiat , datorii după.. .. DianaMaria28 DianaMaria28 In anul 2017 am radiat Pfa-ul pe care îl aveam din anul 2010. Am înregistrat 2 venituri în anul 2011, am platit impozit si contributii pana in anul 2017, ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma cu pfa marcellro marcellro Am avut o intreprindere individuala deschisa in luna septembrie 2008. Din cauza anumitor probleme am inchis o in iunie 2009. Am platit suma aferenta venitului ... (vezi toată discuția)