avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Detalii Executare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Detalii Executare

Buna Ziua!

De 2 luni am proprire pe salar facuta de Kruk.Cu 3 saptamani in urma am trimis prin fax executorului judecatoresc o cerere in care am solicitat mai multe detalii cu referire la dosarul de executare (Dobanda,cat mai am de platit, etc.), insa nu am primit nimic.Astazi l-am sunat si l-am intrebat de ce nu mi-a trimis cele solicitate.El mi-a spus ca nu poate sa imi trimita lunar pe banii lui aceste informatii, plus ca dosarele se actualizeaza odata la 3-6 luni si nu se merita sa imi trimita pentru un debit atat de mic (aprox 3000 ron).
Singura solutie este sa ma duc lunar la 120km de localitatea mea pentru a primi toate aceste informatii.

Este normal sa nu primesc aceste informatii prin posta asa cum am cerut?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 17:01, 2 Decembrie 2015
Daca platiti toate costurile(copii xerox,cheltuieli expediere)este normal sa vi le trimita.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executorul refuză să-mi pună la dispoziție dosarul de executare silită, spunând că legea nu-l obligă. este legal așa ceva? Chestiuta Chestiuta Buna ziua, Am incercat sa obtin dosarul de executare silita de la executor dar nu vrea sa mi-l puna la dispozitie spunand ca mi-a trimis prin posta ... (vezi toată discuția)
Firme de recuperare baltamircea baltamircea Am avut un credit la BCR pe care nu am putut să îl ramburseze la timp.La aprox un an mi s-a pus poprire pe salariu de 500 de lei.La doi ani am sunat să văd ... (vezi toată discuția)
Sechestru apartament otilia321 otilia321 Buna ziua! Va rog sa ma informati ce drepturi am si cum ar trebui sa procedez in situatia in care d-na executoare dupa ce i am platit suma care mi acerut-o pt ... (vezi toată discuția)