avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Folosire masina in Germania, dar inmatriculata in ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Folosire masina in Germania, dar inmatriculata in Romania

Buna ziua,
Sotul meu lucreaza in Germania cu Anmeldung, pt o perioada mai lunga, si a cumparat o masina pe care dorim sa o inmatriculam in RO,pentru costuri reduse la jumatate pt RCA.
Am auzit ca daca o declari la primarie in Germania pentru a plati impozitul acolo, poti sa circuli mult si bine, fara sa faci vreo ilegalitate sau sa ai vreo problema cu politia pentru ca este inmatriculata in Romania.
Puteti va rog sa imi confirmati ca este adevarat?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Circulatie auto inmatriculat in ue estreea estreea Salut, Locuiesc in Germania si doresc sa cumpar un autoturism de aici , mentionez ca sotul meu este cetatean UK cu domiciliul stabil in Germania de 40 de ani ... (vezi toată discuția)
Cat pot circula cu masina neinmatriculata mradrian mradrian Va salut, Anul trecut in noiembrie, am cumpărat o masina, iar la fisc am luat-o pe la jumătatea lui ianuarie 2016, deci cele 30 de zile necesare ... (vezi toată discuția)
Ce fel de tara e asta? emil6702 emil6702 Am cumparat un auto adus din afara. I-am facut RAR-ul, ITP-ul, insa la Primarie sunt obligat sa aduc eu vanzatorul pt ca nu s-a inregistrat cu el si trebuie sa ... (vezi toată discuția)