avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vecin agresiv
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vecin agresiv

Buna ziua tuturor. Ma numesc Adrian si doresc un sfat in legatura cu situatia in care ma aflu.

Bunicii mei locuiesc la sat si au un vecin ( casa alaturata, viazvi nu sunt case ) care detine cateva camioane de tonaj mare ( TIR 22T ). Le parcheaza pe unde apuca, inclusiv in fata casei bunicilor mei. Asta se intampla de vre-o 2 ani. A distrus santul din fata casei. a rupt cativa copaci ( tot din fata casei bunicilor ). Azi ma suna batranii cum ca, unul dintre camioane a ramas impotmolit in fata casei lor, iar soferul in disperarea de a scoate tir-ul de-acolo, a facut toate manevrele posibile, prin care a aruncat cu pietre, pamant, pietris in geamurile casei bunicilor mei, in conductele de gaz, pe porti, ce mai, peste tot.

A incercat sora mea sa stea de vorba cu ei si a fost amenintata verbal, scuipata si jignita in toate felurile. Aceasta nu a ripostat, tocmai pentru a nu degenera situatia.

Acum, intrebarea mea este, caci, deseara, voi avea o intalnire cu primarul comunei si sper sa rezolv ceva, dar daca nu pot sa rezolv problema pe cale amiabila ( ceea ce imi si doresc, pentru ca nu vreau probleme cu oameni instabili psihic ) cum pot sa rezolv pe calea legala ? Mai exact, imi doresc ca TIR-urile sale sa fie parcate la el in fata casei sale si sa nu mai faca manevre la portile batranilor, cu atat mai mult sa se opreasca cu amenintarile la adresa lor.

Va multumesc.

Stima.
Ultima modificare: Joi, 3 Decembrie 2015
PetrusAdrian, utilizator

Alte discuții în legătură

Autobuze parcate langa blocuri - zgomot la ora 05:00 qwertyui qwertyui Buna, Scuzati-ma in primul rand daca nu am ales categoria corecta, nu am gasit una mai potrivita. In cazul in care textul de mai jos este prea lung, ... (vezi toată discuția)
Buna seara, recent m-am mutat la casa. din pacate nu pot parca ... CatalinM1989 CatalinM1989 Buna seara, Recent m-am mutat la casa. Din pacate nu pot parca masina in curte din cauza vecinilor ( toate masinile sunt parcate pe dreapta, iar casa mea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuim pe o alee, drum vicinal ce deserveste 3 proprietati. ... 011086G@lati 011086G@lati Buna ziua, Locuim pe o alee, drum vicinal ce deserveste 3 proprietati. La inceputul aleii este o proprietate mai mare, iar in spate alte doua ... (vezi toată discuția)