avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Instalator
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Instalator

Salut. Muncesc in Italia de 4 ani ca instalator si as vrea sa deschid un PFA in Romania pentru a putea presta servicii mai departe in Italia. Pentru a deschide PFA este obligatoriu cursuri sau diploma de instalator,care eu bineinteles in Romania nu o am. In schimb am contractul de munca in Italia si 2 Diplome de Universitate din R. Moldova(Tehnica si Economie). din pacate nu pot sa teschid Partita Iva in Italia deoarece firma unde am lucrat nu avea rechizitele necesare pentru a avea un instalator.Si deci nu sunt recunoscuti anii mei de munca ca instalator.As vrea sa aflu daca pot sa deschid un SRL sau un PFA pentru a putea sa prestezi in Italia serviciile de instalator. Mersi mult

Alte discuții în legătură

Srl prestari servicii cu sediul in romania si activitate in italia Madalinaradu Madalinaradu Buna ziua, am un srl in Romania cu specific de intretinere corporala si doresc sa prestez aceleasi activitati in Italia pe o perioada de 3 luni, pe plaja. Am ... (vezi toată discuția)
Partita iva tbbt19 tbbt19 un cetatean italian, care traieste in Italia vrea sa stie care sunt rechizitele fundamentale pt a deschide o \"partita iva\" romaneasca (fara ca sa aiba ... (vezi toată discuția)
Pfa tutunarudenisa tutunarudenisa Buna ziua. Avand functia de inspector SSM, la societatea care lucrez, pot sa devin PFA, atata timp cat vechimea in munca nu-mi permite sa fiu si evaluator de ... (vezi toată discuția)