avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită avertisment de plata TopFactoring
Discuție deschisă în Executare silită

avertisment de plata TopFactoring

Mama a primit un plic de la Top Factoring,prin care o anunta ca are de platit o suma de 1074 lei pt un card de cumparaturi,numarulde zile de la data cesiunii:1229,numarul de zile de la ultima plata Top Factorin 545,in cazul de fata mama i-a spus reprezentantului ca nu are de unde sa plateasca ,neavand in momentul de fata serviciu sau vreun bun pe numele ei.Ce i se poate intampla?o pot da in judecata si daca se v-a angaja in viitor ii pot face poprire pe salariu?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:21, 3 Decembrie 2015
incercati o conciliere cu firma ,,recuperatoare'' , in sensul de a face un grafic de plata in rate. in acest caz nu se va ajunge la executare silita si la urmarire altor bunuri in viitor.
Când a fost făcut cardul? Cănd a plătit ultima dată?
a depus in contul de la Top Factoring acum 545 de zile.cardul cred ca a fost facut acum vreo 5-6 ani
dreptul lor nu e prescris asa ca are tot interesul sa ajunga la o intelegere de plata.
dar daca de cand a facut mama cardul si pana au preluat cei de la Top Factoring au trecut mai mult de 3 ani,nu inseamna ca s-a prescris datoria ?

Alte discuții în legătură

Recuperare top factoring Baciuc Claudiu Baciuc Claudiu Buna ziua! In vara anului 2009 am facut o descoperire de card in valoare de 7450 Ron la Reiffeisen Bank, avand cardul de salariu de cca 9 ani la dânșii. La ... (vezi toată discuția)
Top factoring nik111 nik111 In 2012 am luat un card de cumparaturi de la CITI BANK ratele se plateau la oficiul postal din oras ,cam dupa un an sau doi cit a fost banca in tara sa ... (vezi toată discuția)
Problema cu o firma de recuperari creante eugeniavasilescu eugeniavasilescu am avut un card cumparaturi Raiffeisen la care nu am platit 3 luni si a fost cesionat de top factoring La dansii am platit tot platit si nu reusesc sa obtin ... (vezi toată discuția)