avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... top factoring
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

top factoring

In 2012 am luat un card de cumparaturi de la CITI BANK ratele se plateau la oficiul postal din oras ,cam dupa un an sau doi cit a fost banca in tara sa platit lunar la posta ,a plecat banca posta nu a mai incasat ratele am fost 4 luni la rind nu am mai avut cum lua legatura cu banca .Eu am primit somatie de la TOP FACTORING ca am de plata la raiffasen banc nu am niciun contract semnat cu dinsi ,.nu stiu pe ce criteri ma bagat ca rauplatnic in biroul de credit (la ANAF)nu ma gasit cu nimic in neregula.Am spus ca voi plati cei 3500ron dar sa ma scoata din baza de date si nu vor dupa 4 ani EU TREBUI SA PLATESC GRESELILE LOR NU ESTE CORECT CE POT FACE IN ACEASTA CAUZA

Situatia dumneavoastra a fost cesionata catre cei de la top factoring !

Faceti solicitare in scris copie contract,si solicitare pentru notificare de cesiune .

Top Factoring este noul dumneavoastra creditor

Top factoring nu are drept de intterventie asupra datelor dumneavoastra in biroul de credite (nu va pot scoate )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu o firma de recuperari creante eugeniavasilescu eugeniavasilescu am avut un card cumparaturi Raiffeisen la care nu am platit 3 luni si a fost cesionat de top factoring La dansii am platit tot platit si nu reusesc sa obtin ... (vezi toată discuția)
Recuperare top factoring Baciuc Claudiu Baciuc Claudiu Buna ziua! In vara anului 2009 am facut o descoperire de card in valoare de 7450 Ron la Reiffeisen Bank, avand cardul de salariu de cca 9 ani la dânșii. La ... (vezi toată discuția)
Contract de cesiune conventie de credit sowin sowin Între mine și raiffeisen bank a existat un contract de economisire creditare din data de 11 mai 2010 cu termenul de expirare a contractului in 10 iunie 2015 ... (vezi toată discuția)