avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Contract de cesiune conventie de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Contract de cesiune conventie de credit

Între mine și raiffeisen bank a existat un contract de economisire creditare din data de 11 mai 2010 cu termenul de expirare a contractului in 10 iunie 2015 . În luna noiembrie 2014 si decembrie nu am mai plătit rata către bancă , neștiind că în contractul semnat cu banca , în urma a 60 de zile de întârzieri banca pe 18 februarie 2015 îmi vinde datoria printr-un contract de cesiune celor de la top factoring .
Top factoring îmi trimite o notificare acasă prin care sunt somat să plătesc suma integrala pana 25 martie 2015 . Am luat legatura cu top factoring, fiind de actord să le platesc creantadar esalonat , dar facand un angajament de plata.
Top factoring refuză să facă angajamentul de plata cerandu-mi să depun o suma lunara ce nu include penalizările . Unde pot face o reclamatie impotriva top factoring pentru ca refuza un angajament de plata ?
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 18:28, 10 Mai 2015
ANPC (www.anpc.ro) si instanta.
Nu vad ca au obligatia legala de a incheia cu dvs. acest acord de plata. Pot trece la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu o firma de recuperari creante eugeniavasilescu eugeniavasilescu am avut un card cumparaturi Raiffeisen la care nu am platit 3 luni si a fost cesionat de top factoring La dansii am platit tot platit si nu reusesc sa obtin ... (vezi toată discuția)
Notificare cesiune de creanta Poker10 Poker10 NOTIFICARE DE PLATA Top FAcToRING S. R. L., companie specializatia in recuperarea creantelor in toate modalitile prevazute de lege, in calitate ... (vezi toată discuția)
Top factoring nik111 nik111 In 2012 am luat un card de cumparaturi de la CITI BANK ratele se plateau la oficiul postal din oras ,cam dupa un an sau doi cit a fost banca in tara sa ... (vezi toată discuția)