avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită prescriptie creante bugetare
Discuție deschisă în Executare silită

prescriptie creante bugetare

Buna ziua. Intrebare de baraj.
Prescriptia creantelor bugetare se poate invoca doar in cadrul contestatiei la executare sau si separat, pe cale princiala , prin actiune in constatare?
Din practica, mai ales ,am constat ca Directiile de Impozite si Taxe de la primarii emit somatii si titluri executorii dar nu le comunica, preferand sa publice asa zisele somatii colective , in liste, fara a comunica si debitorilor titlurile executorii. Aceasta situatie s-a perpetuat ani de zile , fara sa se intamle nimic.

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare - titlu executoriu emis de catre primarie. ce sanse am de castig? mariusstoican mariusstoican Buna ziua, Vreau sa depun o contestatie la executarea impotriva unui titlu executoriu emis de catre primarie. Suma datorata reprezinta impozite locale(casa ... (vezi toată discuția)
Prescriptie credit de nevoi personale quasimodo_50 quasimodo_50 cum, cand si in ce conditii poate fi invocata prescriptia cu privire la un tert debitor? (vezi toată discuția)
Neplata primei transe a impozitului pe cladiri atrage executarea silita a sumelor datorate? ctm ctm Buna ziua! Ieri, 11.05.2014 am primit prin posta, de la Directia locala a finantelor o SOMATIE de plata a sumelor datorate ca impozit pe cladiri si mijloace ... (vezi toată discuția)