avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Legislatie - declaratie fond de meidu
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Legislatie - declaratie fond de meidu

Buna
In conformitate cu prevederile Ordinului 35/2014 ar trebuie sa existe posibilitatea de transmitere a declaratiei catre Fondul de Mediu si prin mijloace electronice de transmitere la distanta. Pe www.afm.ro apare faptul ca transmiterea prin mijloace electronice la distanta presupune transmiterea prin Sistemul Electronic National , sistem care defapt nimeni nu stie cand se vrea implementat.
Intrebarea mea este:
Atata timp cat este scris in lege ca ar trebuie sa existe posibilitatea de a transmite si prin mijloace la distanta cum pot afla in ce punct este procedura lor de implementare ......nu sunt obligati sa faca ceva intr-un anumit termen.
Adica totusi au trecut aproape 2 ani si nimeni nu face nimic. Daca era invers adica firmele sa fie nevoite sa faca ceva sunt absolut convinsa ca ne cereau sa ne conformam foarte repede.
Mersi anticipat!

Alte discuții în legătură

Amenda rovigneta, plangere contraventionala dannegoita dannegoita am circulat cu auto si am primit amenda ca nu am avut rovigneta.intradevar nu am platit-o pt ca am uita.masina este trecuta pe o adresa iar procesul verbal a ... (vezi toată discuția)
Model declaratie notariala afm juridic_cas juridic_cas BUNA ZIUA! MA PUTETI AJUTA, VA ROG, CU UN MODEL DE DECLARATIE NOTARIALA PENTRU DEPUNEREA DECLARATIILOR ONLINE LA ADMINISTRATIA FONDULUI PENTRU MEDIU.????? ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratii fiscale- semnatura electronica ContSters123067 ContSters123067 [b]Codul de procedură fiscală[/b] ... Art. 83 Depunerea declaraţiilor fiscale (1) Declaraţia fiscală se depune la registratura organului fiscal ... (vezi toată discuția)