avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Suspendare I.I., pensie anticipata partiala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Suspendare I.I., pensie anticipata partiala

Daca se suspenda activitatea nerentabila a unei Intreprinderi Individuale pe trei ani poate un andministrator sa se pensioneze cu pensia anticipata partiala ?Sau e nevoie sa radieze de tot de la Registul Comertului aceasta activitate de administrator a unei intreprinderi individuale.

Alte discuții în legătură

Solicit un raspuns competent metulica metulica as vrea sa stiu daca in cazul in care ma pensionez partial anticipat sau anticipat exista o cale legala de a lucra la o firma fara a fi renumerat multumesc (vezi toată discuția)
Munca pe net + pensionare anticipata MV1 MV1 Desi am mai pus aceasta intrebare, nimeni nu m-a putut lamuri pana acum. Intrebarea este urmatoarea : daca sunt pensionat anticipat, cu vechime integrala (37 ... (vezi toată discuția)
Drept de munca la pensie anticipata adriana2608 adriana2608 Sunt pensionata anticipat si doresc sa stiu daca pot lucra cu contract de conventie civila. (vezi toată discuția)