avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Legea comertului electronic- magazin de prezentare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Legea comertului electronic- magazin de prezentare

Buna ziua,

Sunt interesat de Legea comertului electronic si magazinele online.
Intentionez sa infiintez o intreprindere individuala (coduri CAEN: 4791; 3213; 3212; 4789; 4777) insa nu as avea nevoie de un magazin virtual. Intentionez sa fac doar un site de prezentare in care comenzile sa se faca prin email sau telefonic.
Este in regula aceasta combinatie de coduri CAEN cu modalitatea de comercializare mai sus mentionata? In acest caz este necesar a avea un spatiu comercial infiintat respectand legile in vigoare?

Multumesc si astept un raspuns cat de curand.
Ultima modificare: Duminică, 6 Decembrie 2015
rbh007, utilizator

Alte discuții în legătură

Pfa > multiple coduri caen rbh007 rbh007 Buna ziua, Ma aflu in situatia de a infiinta un PFA (impozitarea in sistem real) avand ca si cod caen principal 3213 (Fabricarea imitatiilor de bijuterii si ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru comert online cat si in standuri, chioscuri si piete alinmihai alinmihai Buna ziua, Doresc sa infiintez un SRL-D pentru vanzarea de articole pentru pescuit atat online cat si in standuri, shioscuri, piete, etc. Va rog, daca se ... (vezi toată discuția)
Diploma/atestat pfa mvstancu mvstancu Bună ziua, Doresc înființarea unui PFA pentru a vinde legal bijuterii handmade confecționate de mine (brățări împletite, brățări din mărgele, ... (vezi toată discuția)