avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Noul cod de procedura fiscala...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Noul cod de procedura fiscala...

In legatura cu noua lege fiscala ce va intra in vigoare din luna ianuarie 2016 este corect ca acei romani,ca si in cazul meu, sa platim impozit in Romania atata timp cat platesc impozit in statul respectiv in care sunt inregistrat ca platitor de taxe si impozite?Nu se comite o ilegalitate in acest sens,adica va fi ceva de genul dubla impozitare.....
[ link extern ] /

Alte discuții în legătură

Daca sunt angajat si platesc contributii la sanatate de ce mai ... acidor67 acidor67 Daca sunt angajat si platesc contributii la sanatate de ce mai trebuie sa platesc aceleasi contributii si la veniturile din contractul de inchiriere pe care il ... (vezi toată discuția)
Rezidenta fiscala Mih77 Mih77 Sunt plecata in Uk de 10 luni, sunt inregistrata la Fiscul de acolo ca PFA (cu sediul in Uk)si tot acolo am inchis anul fiscal si am platit taxele si ... (vezi toată discuția)
Tva import non-ue 2013 galer99 galer99 Buna ziua! Intrebarea mea se refera la taxele achitate in cazul unui import din afara UE. Astfel anul trecut era anuntat ca noile modificari a codului ... (vezi toată discuția)