avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita pensionar cu pensie de 350 lei
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita pensionar cu pensie de 350 lei

In calitate de administrator al unei SRL si al unei II am fost girant , avalist pentru contracte de credit, BO etc. Acum sunt executat silit de catre executori.Mai am doar o pensie de boala de aprox. 350 lei.Din aceasta pensie mai pot fi retinute sume?

Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:02, 9 Decembrie 2015
Daca ati avea 350 lei,venitul nu ar putea fi urmarit.
Daca aveti 400, pe diferenta dintre pensie si jumatate din salariu se poate infiinta poprirea de 1/2, retinerea va fi de max 6 lei, suma ce se imparte intre creditori.
Incercati sa lamuriti problema intai cu Casa de pensii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silită, imposibilitate de a onora datoriile georalu1979 georalu1979 Doresc o soluție în legătură cu niște popriri ca urmare a unor incunviintari de executare silită. Din cauza unor probleme de sănătate, m-am pensionat ... (vezi toată discuția)
Retineri pensie de invaliditate ianchis ianchis se poate retine din pensia de invaliditate revizuibila cheltuieli de judecata si taxe de excecutare silita ? (vezi toată discuția)
Poprire din pensie sub salar minim papiu papiu Buna ziua. Acum aprox. 2 ani m-i s-a pus poprire pe salar-ceea ce era corect-legal.Dupa inca 1,5 ani m-i s-a mai pus o poprire(am girat pe cineva ... (vezi toată discuția)