avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Continut pe blog, facebook de la locul de munca in ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Continut pe blog, facebook de la locul de munca in legalitate

Buna ziua, as dori sa stiu daca pot scrie, in temei legal, pe un blog sau pe retelele de socializare, comportamentul inadecvat al sefiilor: agresiv verbal, vulgar, insultator ?
Daca se poate si prezentarea de inregistrari audio sau video, dar prin care sa nu fie identificata persoana din imagini sau cu numele?
MULTUMESC.
Daca nu pot fi identificate persoanele, puteti descrie realitatea comportamentului sefilor respectivi , pe blog sau FB.
In privinta inregistrarilor audio, chiar daca blur-ati fetele, se poate identifica totusi vocea, astfel ca puteti fi actionat in instanta civila pentru atingeri aduse demnitatii, onoarei si reputatiei (art.70 si urmatoarele Cod Civil).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insulte pe un forum public user_65323 user_65323 Buna ziua, intr-un articol, autorul si totodata administratorul forumului personal, (se poate identifica, nu este necunoscut) aduce insulte gratuit tuturor ... (vezi toată discuția)
Articolul 371 ncp si aplicarea lui ContSters277534 ContSters277534 Buna ziua, As dori daca se poate un ajutor cu cateva explicatii din practica celor din penal privind aplicabilitatea acestui articol. Ma intereseaza in ... (vezi toată discuția)
Seful si conduita lavy80 lavy80 Buna ziua , Va rog sa-mi spuneti ce se poate face in situatia in care seful tipa la colegi , 3zile din 5 este scandal in departament si nimeni nu face nimic ... (vezi toată discuția)