avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Colectare deseurilor nepericuloase
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Colectare deseurilor nepericuloase

Buna ziua
Am un SRL avand ca activitate principala Colectare deseurilor nepericuloase cod CAEN 3811, neplatitor de TVA. Va rog sa-mi spuneti pentru evidenta contabila ce acte va trebui sa intocmesc ; este nevoie sa fac fise de magazie ? nir? pv? Pentru cei de la care cumpar eu fier si le opresc impozitul 16% si taxa de mediu de 3 % va rog sa-mi spuneti aceste taxe se depun la sfarsitul lunii sau la trimestru ? Puteti sa imi comunicati contul unde se depune taxa de mediu si impozitul cu retinere la sursa? unde se depune declaratia de mediu? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Pfa colectare si valorificare deseuri reciclabile igeorge igeorge Buna ziua Am infiintat un PFA avand ca activitate principala Comert cu ridicata al deseurilor si resturilor cod CAEN 4677, neplatitor de TVA. Va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Fondul pentru mediu jacquelline jacquelline In cazul vanzarii de fier vechi, cine plateste cei 3% la Fondul pentru Mediu? Daca vand fierul unei societati care are autorizatie de mediu doar pentru comert ... (vezi toată discuția)
Vanzare fier vechi adinaelena adinaelena Buna ziua O firma de constructii care din demolarea unei cladiri rezulta fier vechi pe care vrea sa-l vanda ce cod caen trebuie sa aiba in actul ... (vezi toată discuția)