avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... asigurare credit -deces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

asigurare credit -deces

buna ziua,
tata, la data decesului detinea un credit si un card de credit la o banca (rbzr), totodata la aceste produse detinea si polite de asigurare, am fost la banca si am anuntat decesul tatalui meu, dansii mi-au spus cu ce acte sa vin(copie certificat deces legalizata, declaratie medic familie, fisa medicala si contractele de credit.Am dus la banca aceste acte, dar salariatii nu au stiut cum sa procedeze si au sunat la sediul central cred, din sediul sucursalei de unde ma aflam telefonic am vorbit cu o dna prin care aceasta mi-a spus ca nu poate sa ofere detalii despre contul tatalui meu si doresc sa o aduc pe mama la sucursala sa ii spuna ofiterul de credit despre credit, mentionez ca nu mi-au retinut niciun act. In alta zi m-am deplasat cu mama si sotul meula banca, acolo s-a repetat acelasi lucru, dar pe mama nu a intrebat-o nimeni cum o cheama, ce calitate are sau sa ii ceara buletinul, in aceesi zi am depus o reclamatie care mi-a fost inregistrata si mi-au preluat actele dupa ce ne-am certat cu ei. Azi am primit acasa o scrisoare de la banca prin care imi spun ca cf OUG 99/2006, art 113 nu pot furniza detalii si imi cer sa le transmit certificatul de mostenitor. De ce ?. Mentionez ca nu am facut succesiunea, data deces 21.08.2015. Nu vreau decat sa inchida conturile de credit pe baza asigurarilor de viata incheiate. Ce ma sfatuiti sa fac in continuare ? Multumesc pentru timpul acordat !
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 14:30, 8 Decembrie 2015
Depuneți în scris o notificare cu privire la deces, împreună cu toate actele doveditoare. Faceți mențiune și cu privire la data când i-ați notificat verbal.
Solicitați închiderea conturilor pe motiv de deces și închiderea creditelor din polița de asigurare.

Trebuie să vă răspundă la o sesizare în scris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare credit -deces movila92 movila92 buna ziua, tata, la data decesului detinea un credit si un card de credit la o banca (rbzr), totodata la aceste produse detinea si polite de asigurare, am ... (vezi toată discuția)
Firma transport spaniola cu filiala in romania Martin Filep Martin Filep O firma de transport spaniola vrea sa deschida o filiala in Romania si doreste sa aiba angajati romani cu contract in Romania ce acte sant necesare ? Va ... (vezi toată discuția)
Carduri de credit titular decedat aba1011 aba1011 Buna seara din nou. Socrul meu a decedat si a rămas in urma lui 2 carduri de credit care sunt pline nu sunt datorii la ele si am vrea sa le închidem. De la ... (vezi toată discuția)