avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Declaratie notariala pentru compensatie chirie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Declaratie notariala pentru compensatie chirie

Buna ziua,
As vrea sa stiu daca este vreo problema in cazul in care in modelul de declaratie scrie la adresa locuintei de inchiriat sa fie exact aceeasi adresa ca si in contractul de inchiriere, dar am facut azi declaratia si maine contractul stiind ca in contract va fi scrisa aceeasi adresa, cea oferita de cei de la evidenta populatiei. Considerati ca nu este in regula declaratia notariala? Mentionez ca in modelul de redactare a declaratiei notariale era facuta mentiunea referitoare la adresa locuintei inchiriate, iar informatiile in actele oficiale( contract de inchiriei si declarative notariala) corespund.

Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Renuntare la viza de flotant Angel06 Angel06 Buna ziua. Acum 3 luni, o ruda mi-a facut viza de flotant pentru 1 an de zile. Pot merge sa renunt la ... (vezi toată discuția)
Legislatie carte identitate eugen82 eugen82 Va rog daca stie cineva care este legislatia ce reglementeaza evidenta populatiei - emiterea cartilor de identitate cu referire la cazul pe care vi-l prezint ... (vezi toată discuția)
Situația e în felul următor: urmează să-mi schimb numele ... caviola76 caviola76 Situația e în felul următor: urmează să-mi schimb numele și adresa de domiciliu, dar proprietarul locuintei unde urmează să mă mut nu stă în ... (vezi toată discuția)