avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Situația e în felul următor: urmează să-mi schimb ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Situația e în felul următor: urmează să-mi schimb numele ...

Situația e în felul următor: urmează să-mi schimb numele și adresa de domiciliu, dar proprietarul locuintei unde urmează să mă mut nu stă în același oraș cu mine și nu poate ajunge la evidența populației pentru a completa declarația prin care solicită luarea mea în spatiu. Am înțeles că poate face o declarație notarială, însă nici notarul la care a mers nu știe exact cum trebuie să sune această declarație și nici numele cu care ar trebui sa figurez eu în declarație, adică cel avut înainte de divorț ( buletinul fiind cu numele de căsătorie) sau numele pe care urmează să-l am conform deciziei de divorț. Mă poate ajuta cineva cu un model exact de declarație notarială privind acest aspect? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:38, 29 Noiembrie 2022
Adresati-va altui birou notarial
Este formalitate birocratica in care se consemneaza numele dv actual si in paranteza sa precizeaza numele anterior conform document justificativ

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de flotant ContSters94625 ContSters94625 stiti cumva ce acte am nevoie pentru viza de flotant in Bucuresti? este necesara prezenta proprietarului la sectia de politie sau pot sa duc contractul de ... (vezi toată discuția)
Schimbare adresa buletin adrian123 adrian123 De ce-ai nevoie sa-ti schimbi adresa din buletin in caz de mutare? Sa zicem ca te muti de la un parinte, la celalalt parinte. Al doilea parinte, care detine ... (vezi toată discuția)
Scoatere din spatiu Richiu Richiu Buna ziua Vreau sa scot din spatiu, (unde sunt unic proprietar) o persoana care NU mai locuieste cu mine. Luarea in spatiu s-a facut la evidenta ... (vezi toată discuția)