avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie in cont CEC - sistare datorita neridicarii ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie in cont CEC - sistare datorita neridicarii cupoanelor

Buna seara. Mamma mea a esit la pensie de 3 ani
Dar de vreo doi ani ,si-a deschis un cont la CEC.
pentru a primi banii din pensie mai siplu,fara prea multe griji.
Mama mea este in italia la munca.
Dupa vreunn an fratele meu mai mare a primit un telefon,
de la casa de pensii,precum ca pensia mamei mele este oprita,
datorita faptului ca timp de un an ,nu a ridicat nimeni cupoanele de pensie.
Este oare posibil ,din moment ce banii intra intru-n .cum poate sa vina si cupoanele.
Va rog sa ma ajutati,pentru ca mamei ai este frica ca nu mai ia pensia din urma.

Ce se poate face in cazul acesta.
Va rog sa-mi scuzati scrisul si greselile.
O seara buna va doresc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:13, 8 Decembrie 2015
Neridicarea cupoanelor trimise prin posta ridica pentru casa de pensie suspiciunea nerezonabila ca pensionarul a murit si ca atare sisteaza trimiterea pensiei in cont. Chiar daca pensia va fi sistata, mama nu va ramane fara ea, caci i se va da din urma, dar cu efortul de a merge la casa de pensii. Sa faca cand are timp o procura pentru cineva care locuieste la adresa si sa ii ridice cupoanele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! pensia primita pe card poate fi sistată dacă nu ... andapaun andapaun Bună ziua! Pensia primita pe card poate fi sistată dacă nu au fost luate de la poștă ultimele trei cupoane mov? Sau poate fi sistată abia după mai multe ... (vezi toată discuția)
Care este valabilitatea a unei procuri, in viziunea postei romane? Elena Tescaru Elena Tescaru Buna ziua, Care este valabilitatea a unei procuri, luata in considerare de Posta Romana? Care sunt documentele justificatoare? (vezi toată discuția)
Cupon pensie zohnermariana zohnermariana As dori sa stiu cum pot primi cuponul de pensie daca am schimbat adresa de domiciliu in alt judet,respectiv am flotant in alt oras si alt judet! Va multumesc! (vezi toată discuția)