avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea SUPERB RAPORTUL COMISIEI EUROPENE PE JUSTITIE, NU-I ...
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

SUPERB RAPORTUL COMISIEI EUROPENE PE JUSTITIE, NU-I ASA?

HAHAHAHA ! AS VREA SA SPUN TOLD YA SOO! procedura superba, echitate " pe unde se poate'......ce frumusete de raport al Comisiei Europene , ce declaratii frumoase ale doamnei Pivniceru, judecatorul -presedinte al Sindicatului magistratilor din Romania, care ne confirma inca odata procedura si legislatia proasta, lipsa dorintei unora de reorganizare a sistemului juridic si nu numai, ne mai citeste exact bravooooooooOOOOO! si citatul nuantzat din raportul Comisiei care spune ca legislatia proasta si de multe ori conflictuala risca sa incalce DREPTURILE OMULUI..

De asemenea , mentioneaza ca inclusiv CEDO in unul din rapoartele sale aduce in prim plan aceeasi idee un sistem juridic prost care incalca ce este mai important intr o societate, DREPTURILE OMULUI ,drepturi a caror asigurare si garantare ar trebui sa o realizeze.

Raportul Comisiei identifica si ideea ca, inclusiv noile modificari survenite in legislatie sunt depasite si au inca un carcater de tip comunist ( deee probabil ca si initiatorii care au fost educati in shhpirit comunist) , ca in locul unei legislatii cuprinzatoare, apar foarte multe ordonante de urgenta care creaza dezechilibre si conflicte de practica judiciara...... SUUUPERB! BRAVOOoooo! =D> Sa auzi din partea unor voci avizate ca ptr 24 de cazuri de coruptie legislatia a fost schimbata, ca in codurile care vor intra in vigoare limitele pedepsei ptr coruptie au scazut ...=D>:P

Numai miss Ridzi cu cele 600milioane de euro este un grav caz de delapidare , parlamentul a ajuns se se erijeze si in organ de ancheta penala spunand el ptr ce sa fie anchetata o persoana ? Ce se intampla cu celelalte cazuri Miki Shpaga, Herebenciuc, Adrian Nastase, Dinu Patriciu, Dan Ioan Popescu, Vantu, Decebal Remesh cu caltabosii, Atanasiu,Tariceanu cu Sterlingul , Miron Mitrea, directorul Cfr....... IN CE TARA TRAIM?! DACA JUSTITIA ESTE A TREIA PUTERE IN STAT AR FII TIMPUL SA ARATE CA ESTE ASA!!!!!!! NU SA FIE SLUGARNICA SI MILOAGA SALARIALA !!.

CE PARERI AVETI ? SAU CHIAR AM ZIS EU TOTUL POATE CU PREA MULT PATHOS , A NU SE INTELEGE CA AM EXCLUS PARTILE BUNE ALE JUSTIEI ,MA BUCUR CA EXISTA ALTFEL AM FII CONGO LIVE! TOATA LUMEA VORBESTE ! DAR CINE ARE POSIBILITATEA DE A FACE CEVA, CA P -ASTA CU PUTEREA E A POPORULUI, NU O MAI CRED DE MULT ..SUVERANITATEA POPORULUI E O POEZIE PROASTA DE BACOVIA ! POLITICA SI GRUPURILE DE INTERESE CONTROLEAZA REALMENTE TOT SISTEMUL DE LA O INSTITUTIE CENTRALA PANA LA UNA LOCALA , PUBLICA SAU PRIVATA ! SUNT CURIOS CUM VA FII ROMANIA PESTE 20 DE ANI.... :) shtiu cu copacei, cu floricele, cu pasarele :((=D> oooh ohh, goodie,goodie!
Va spun eu cum va fi Romania nu peste 20 , ci peste 50 de ani:tot la fel!
B-)Avem o mostenire ...genetica pe care nu o putem pacali! Vine dupa noi oriunde am merge!:P

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Justitiabilii se intreaba: de ce...? rodica_post rodica_post INTREBARI ALE JUSTITIABILILOR : -De ce Directia de Finante Publice - respectiv Ministerul Finantelor Publice - NU ARE CREDIBILITATE Iin instanta ? -De ... (vezi toată discuția)
"televiziunea poporului" Talk Partners Talk Partners Azi a aparut pe Mediafax un articol prin care se anunta ca Dan Diaconescu, patronul \"Televiziunii poporului\" a fost convocat la DNA. Nu am mai citit mai ... (vezi toată discuția)