avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1293 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Promovare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Promovare

Un prieten a fost numit intr-o functie de conducere,director ingrijiri pe unitate in martie,2006,era economist deb.deoarece in urma cu 6 luni isi schimbase functia.
Dupa 3 luni de la numire ,a trecut economist III,in septembrie 2010,promoveaza economist II.In 2013 isi da demisia si nu mai indeplineste functia de conducere .
Cand mai poate promova in urmatoarea treapta profesionala(unitate bugetara)?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: vladmm , utilizator 19:15, 10 Decembrie 2015
asa credea si el....dar de la resurse spun ca pe perioada cat a indeplinit functia de director de ingrijiri , nu-i calculeaza vechimea in specialitate ( economist )
Ce vechime ii trebuie?
din 09.2005- 03.2006 ec.deb.
din 03.2006- 05.2013 director ingrijiri
din 05.2013 si in prezent este ec.II

A promovat o data in 06 .2006 in ec.III
si in 09.2010 in ec.II
Pt. ec I stie ca trebuie 6 ani ........
Dar ,7 ani are ca director de ing. ( vechime care spun cei de la resurse ca nu intra la calcul ,pt vech.in specialitate :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicarea oms 1470/2011 ANDREI_oni ANDREI_oni Bună ziua, lucrez într-o unitate de service aparatură medicală cu autofnanţare, aflată în subordinea Direcţiei de Sănătate Publică, vă rog frumos ... (vezi toată discuția)
Promovare personal contractual dana25is dana25is Buna ziua, Am fost angajata intr-o institutie bugetara pe post de referent de specialitate grad III. La data angajarii mi-au fost luate in considerare 6 luni ... (vezi toată discuția)
Legea muncii-promovarea la propunerea sefului. mirei_80 mirei_80 buna ziua, va rog sa-mi spunerti daca, dupa noua legea a muncii, se mai poate face promovarea la propunerea sefului. daca se poate si baza legala, articolul, ... (vezi toată discuția)