avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Cod VIES
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Cod VIES

Buna ziua,

Am infiintat un SRL in luna iunie si in 24.11.2015 am primit de la Finante certificatul fiscal de platitor de TVA.
La o verificare pe siteul: [ link extern ]
firma mea apare in continuare cu: "număr invalid de înregistrare pentru TVA"
Cat timp dureaza sa fie vizibila aceasta informatie pe acest site?

Multumesc anticipat de raspuns.

Stima,

Mihai
Cel mai recent răspuns: mihai_b75 , utilizator 14:35, 9 Decembrie 2015
V-ati inregistrat si in ROI (art 158^2 Cod fiscal) sau doar in scopuri de TVA (art 153 Cod fiscal)?

Cod fiscal:

ART. 158^2 Registrul operatorilor intracomunitari
....
(3) Persoanele înregistrate în scopuri de TVA potrivit art. 153 şi 153^1 vor solicita înscrierea în Registrul operatorilor intracomunitari dacă intenţionează să efectueze una sau mai multe operaţiuni intracomunitare de natura celor prevăzute la alin. (1), înainte de efectuarea respectivelor operaţiuni.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Decembrie 2015
Ioan Petru Butariu, Contabil
Nu m-am inscris in ROI, ci doar in scopuri de TVA.

Multumesc de raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registru operatori intracomunitari ncris78 ncris78 As dori sa stiu daca o firma care efectueaza transport international de marfa din Ro catre tarile Europei si din tarile Europei catre Ro, dar care are comanda ... (vezi toată discuția)
Radiere din oficiu din roi marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com Buna ziua. O firma inreg in ROI in anul 2012 /luna aprilie ,si care nu efectueaza in cursul anului 2012 nici o achizitie /livrare intracomunitara este corect ... (vezi toată discuția)
Anularea inregistrarii in scopuri de tva vs registrul operatorilor intracomunitari ctinescucristina ctinescucristina Am o societate austriaca inregistrata in scopuri de TVA prin reprezentant fiscal pe teritoriul Romaniei. Deoarece timp de 6 luni nu a desfasurat activitate, ... (vezi toată discuția)