avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Rambursare totala credit Prima Casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Rambursare totala credit Prima Casa

buna ziua,
am avut un credit Prima Casa contractat in 2013 si l-am rambursat integral in noiembrie 2015. In 12.11.2015 Banca a trimis notificare catre FNGCIMM in vederea obtinerii declaratiilor de radiere a ipotecii si pana in present nu s-a primit nimic. Precizez ca am nevoie urgenta de radierea ipotecii din partea Statului Roman. S-a mai confruntat cineva cu aceasta problema? in cat timp ati primit declaratiile din partea Statului Roman? cum pot proceda pentru urgentarea primirii acestor documente?
multumesc,
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:32, 9 Decembrie 2015
Trebuie sa va adresati din nou FNGCIMM solictand urgentarea radierii ipotecii si,la CarteaFunciara unde este inscrisa ipoteca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. acum 3 sapt am rambursat integral un credit prima ... Iuliana.2021 Iuliana.2021 Buna seara. Acum 3 sapt am rambursat integral un credit prima casa luat in 2017 prin BT. Cat dureaza sa primesc acordul de la FNGCIMM pt a radia ipoteca? La ... (vezi toată discuția)
Executare silita NicolaeB24 NicolaeB24 Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie: In ideea de a ajuta un \"prieten X\" am contractat un credit pentru nevoi personale de la o banca garantat cu ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament luat prin programul prima casa euggen23 euggen23 Buna ziua tuturor, am o nelamurire in caz ca ma pueti ajuta. Prin februarie-martie 2010 am cumparat un apartament prin prima casa, iar acum as ... (vezi toată discuția)