avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... SALARIUL ADMINISTRATORULUI
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

SALARIUL ADMINISTRATORULUI

BUNA ZIUA
DACA STIE CINEVA... CAM CAT POATE LUA IN MEDIE... UN ADMINISTRATOR.. PENTRU UN BLOC CU 3 SCARI DE 10 ETAJE?... ASA... APROXIMATIV ... CAM CAT ESTE ACUM SALARIUL...

AM AFLAT CU STUPOARE CA ADMINISTRATORUL DE LA BLOCUL MEU... PRIMESTE 12 MIL / LUNA... SI MI SE PARE F MULT... MAI ALES CA ESTE F CONTESTAT... DAR NIMENI NU IA POZITIE...
Cel mai recent răspuns: gabi_const , utilizator 16:12, 27 Iulie 2009
Nu cred ca este mult, iar legal este asa cum se hoaraste de catre mambrii asociatiei in Adunarea Generala.
heracleea a scris:

BUNA ZIUA
DACA STIE CINEVA... CAM CAT POATE LUA IN MEDIE... UN ADMINISTRATOR.. PENTRU UN BLOC CU 3 SCARI DE 10 ETAJE?... ASA... APROXIMATIV ... CAM CAT ESTE ACUM SALARIUL...

AM AFLAT CU STUPOARE CA ADMINISTRATORUL DE LA BLOCUL MEU... PRIMESTE 12 MIL / LUNA... SI MI SE PARE F MULT... MAI ALES CA ESTE F CONTESTAT... DAR NIMENI NU IA POZITIE...

Incercati sa scrieti cu litere mici.
Depinde cine il contesta.
Salariul nu este foarte mare, dar conteaza si ce face pentru acesti bani. Nu exista o suma de referinta pentru salariile din asociatiile de proprietari. Acestea negociaza singure cu angajatii salariul acestora. Dar daca blocul are in jur de 130 ap., inseamna ca administratorul ia mai putin de 10 lei / ap. Mult sau putin ....e foarte greu de spus, in functie de ce face pentru bani astia, de situatia materiala a locatarilor, de zona din tara (in Bucuresti sunt scorurile cele mai ridicate) etc.
Si eu locuiesc intr-un bloc cu trei scari si 106 apartamente.
Adunarea generala a proprietarilor a hotarat salariul administratorului in cuantum de 1100 net.
Numai Adunarea generala a proprietarilor hotaraste salariul personalului angajat si indemnizatia presedintelui
In cazul in care nu exista hotararea adunarii generale cu privire la aceste retributii de ani de zile ,ce se intampla ? Este valabila si legala suma astfel platita ?
O luati ca fapt consumat si faceti de-acum incolo o adunare generala in care sa stabiliti ce vreti Dv. in legatura cu salariile angajatilor.

Alte discuții în legătură

Salarii asociatii mirusaby mirusaby Buna ziua, As dori sa imi spuneti si mie cam ce salariu se mai da la femeia de serviciu / persoana sau pe cota indiviza? Si un cenzor cu contract de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli nejustificate pe listele de plata PEO PEO Buna ziua, Daca sumele pretinse pe listele lunare de plata nu au la baza o hotarare a AG si o decizie a C Ex, care sa fi fost aduse la cunostiinta ... (vezi toată discuția)
Sarcini pentru administrator bloc bandi2 bandi2 Buna seara. Daca la adunarea generala a asociatiei de proprietari s-au stabilit anumite masuri pt. toti locatarii, iar administratora nu le pune in practica, ... (vezi toată discuția)