Puteti va rog sa-mi spuneti ce se intampla daca nu raspund la intampinarea trimisa de catre Tribunal? Voi fi sanctionata? Asta da credibilitate partii adverse? Mi se diminueaza sansele de castig? Ptr ca sanse de castig am, totul e ca justitia sa nu fie oarba, Unul din aspecte e ca era un loc vacant cand mi s-a desfiintat postul si nu mi s-a oferit, era de competenta mea. Conform legii angajatorul trebuia sa faca acest lucru si daca eu refuzam era minunat ptr ei, dar nu asta s-a urmarit, ci eliminarea mea din grila de salariati.
La comunicare / adresa sunt atasate diverse doc. , chipurile doveditoare ca fiind reale, unele sunt, altele (adica multe la nr, nu sunt reale), aceste doc fiind de la partea adversa, angajator.
Pot sa va mai spun ca a incheiat AA (3 la nr) retroactiv in aceste 3 luni de cand nu mai lucrez (sep 2015), de cand am incetat raporturile de munca. Actele adit. contin prelungire zile CO anual (2 la nr) si perioada de preaviz datate pe rand 2009, 2011, 2013, cum spuneam intocmite retroactiv. Sunt fara semnatura mea si stampila ITM, se intelege, insa in derularea unui CIM poate sa faca acest lucru, adica sa ataseze AA cu continut diferit, fara sa te instiinteze, fara semnatura ta?
Printre aceste acte care nu sunt reale este si fisele postului (2 la nr) care s-au ingrasat peste noapte, as spune rubicunde si acestea fara semnatura mea.
Ca martori din partea adversa a pus 2 angajati, e permis, pot sa ma opun? ptr ca e de la sine inteles ca au interes, sa-si pastreze jobul.
Nu va sancționează nimeni dacă nu răspundeți la întâmpinare dar o puteți face dacă puteți.
Depinde și ce strategie adoptați.
De multe ori cel mai complicat lucru la un proces este stabilirea strategiei.
De fel aceasta duce la rezultatul din proces în funcție de faptul ca este buna sau nu...
MuLTUMESC...
La intampinare primita am obiectii si asta pot sa prezint instantei la proces? asa partea adversa fierbe putin in sucul propriu...
Cei 2 martori sunt angajatii firmei, pot sa ma opun? pentru ca au un interes...
Am contestat decizia de concediere si am cerut si daune morale, angajatorul apeland la cei 2 angajati si ca o forma de intimidare pentru mine...
Răspunsul la întâmpinare îl puteți face.
Va puteți opune la martori dar e posibil sa se audieze.O puteți face direct în răspuns.
Se poate însă aprecia în fel și chip declarația lor.
Puteti solicita recuzarea martorilor conf. art.315(1)3.NCPC"Nu pot fi martori:
3.cei aflati in dusmanie sau in legaturi de interese cu vreuna dintre parti;