avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Sunt surdo-mut, am o intrebare: am serviciu, ce ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Sunt surdo-mut, am o intrebare: am serviciu, ce impozit pe salarii datorez?

sunt surdo-mut ..am intrebat de tine..am serviciu,, impozit pe salarii deloc???
Cel mai recent răspuns: Radu9 , utilizator 00:36, 11 Decembrie 2015
Potrivit art. 60 din Codul fiscal (Legea nr. 227/2015)

Sunt scutiţi de la plata impozitului pe venit următorii contribuabili:
1. persoanele fizice cu handicap grav sau accentuat, pentru veniturile realizate din:
a) activităţi independente, realizate în mod individual şi/sau într-o formă de asociere;
b) salarii şi asimilate salariilor, prevăzute la art. 76 alin. (1)-(3);
c) pensii;
d) activităţi agricole, silvicultură şi piscicultură, altele decât cele prevăzute la art. 105, realizate în mod individual şi/sau într-o formă de asociere fără personalitate juridică;

Nu datorați impozit pe veniturile arătate mai sus (salarii, pensii).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 66/2016 pentru modificarea şi completarea ordonanţei de urgenţă a guvernului nr. 111/2010 privind concediul şi indemnizaţia lunară pentru creşterea copiilor mishu2012 mishu2012 Potrivit Art. 2. (1) Persoanele care, în ultimii 2 ani anteriori datei naşterii copilului, au realizat timp de cel puţin 12 luni venituri din salarii şi ... (vezi toată discuția)
Facilitati legea 448/2006 gfrone22 gfrone22 Buna, Sunt o persoana cu handicap grav (detin certificat eliberat permanent) si urmeaza sa ma angajez. Conform Legii 448/2006 (SECȚIUNEA a ... (vezi toată discuția)
Referiror la cresterea nivelului de la care se impoziteaza pensiile ... sorineldobre sorineldobre Referiror la cresterea nivelului de la care se impoziteaza pensiile de la 2.000 lei la 3.000 lei s-a aprobat ? Intra in vigoare cu luna octombrie ? ... (vezi toată discuția)