avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intrebare crestere salariu in urma examenului de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intrebare crestere salariu in urma examenului de promovare in treapta superioara

Buna ziua.

As dori sa stiu din ce cauza salariul in urma examenului de promovare in treapta superioara nu a crescut, angajatorul motivand ca in urma aplicarii coeficientului de crestere, rezulta un salariu sub salariul minim brut pe tara si nu poate sa adauge nimic.
Precizez ca: sunt bibliotecar comunal, am sustinut examen de promovare in treapta superioara-de la MI la M IA, cu nota 9, in data de 26 noiembrie 2015. Angajatorul spune ca nu poate sa imi mareasca salariul ci doar clasele(de la 32 la 41). Sunt angajata ca personal contractual din anul 2007 cu salariu minim pe economie si am o vechime totala in munca de 10 ani. Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 11 Decembrie 2015
liliana111, utilizator

Alte discuții în legătură

Promovarea in treapta superioara de salarizare liliana1111 liliana1111 Implinesc 2 ani de cand functionez ca bibliotecar comunal treapta II M.Am studii superioare de scurta durata,dar nu in domeniul aferent,si nici cursuri de ... (vezi toată discuția)
Salariul bibliotecarului cu studii superioare cameliachivereanu cameliachivereanu Buna ziua! Am rugamintea de a ma lamuri in urmatoarea problema: lucrez de 31 de ani, din care, 21 de ani sunt in cadrul bibliotecii comunale, fiind angajata ... (vezi toată discuția)
Promovare personal contractulal janina drula janina drula buna ziua. care este cadrul legal in care un angajat personal contractual primarie poate promova de la debut la urmatorul grad. ex.bibliotecar debutant ... (vezi toată discuția)