avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inchidere contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inchidere contract de munca

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat, daca se poate: la compania unde lucrez avem o gestionara care si-a scris cererea de demisie in perioada de proba mentionand ca va sta pana se va face inventarul. Acest lucru se intampla la inceputul lui noiembrie. Inventarul nu s-a facut in urmatoarea saptamana iar ea a decis sa nu mai vina. Nici pana acum nu s-a facut acel inventar, eu am raportat-o in revisal ca absent nemotivat pentru ca nu stiu cum sa ii inchid contractul de munca, daca va iesi bine sau nu inventarul. Ideea este ca se doreste ca acel inventar sa se faca in ianuarie si nu stiu cum sa procedez cu situatia ei. II inchid contractul, si daca da, cu ce litera? sau o las nemotivata pana facem inventarul si il inchid atunci in functie de cum va iesi? Va multumesc anticipat pentru raspuns,
Cel mai recent răspuns: Adria13 , utilizator 15:28, 11 Decembrie 2015
Cu ce data si-a depus demisia si de cand ati pontat-o nemotivat?

A invocat un articol din Codul Muncii in cererea respectiva?
Ultima modificare: Vineri, 11 Decembrie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
la inceputul lui noiembrie si-a depus demisia, ea fiind in cele 90 zile perioada de proba. a mentionat in demisie ca o sa stea sa isi predea gestiunea, numai ca nu s-a facut inventarul in urmatoarea saptamana si a plecat. am pontat-o nemotivat incepand cu 09.11.2015 si inca este nemotivata.
Ce durata are preavizul mentionat in c.i.m.?

la inceputul lui noiembrie
... data exacta ?
pe 03.11.2015 si-a depus demisia, iar ea a inceput contractul de munca pe 19 august 2015. Durata de preaviz este de 20zile lucratoare
Pe data de 02.12.2015, c.i.m. ar fi trebuit sa inceteze conform art.81 alin.7 C.mun.

S-a emis decizie de suspendare a c.i.m. pentru absente nemotivate ?

Alte discuții în legătură

Demisie-art 81 pct 8 liveomars liveomars La insistentele angajatorului( nu mi-a dat salariul la timp,a chemat politia la serviciu si m-a dat afara din cladire) mi-am dat demisia cu art 81 pct 8 cu ... (vezi toată discuția)
Incetare cim pentru absente nemotivate mariamarineci mariamarineci Buna ziua, O angajata si-a dat demisia incepand cu 29.10.2015. Angajatorul i-a cerut sa stea in perioada de preaviz, dar acesta nu doreste. Cum procedez? Ii ... (vezi toată discuția)
Preaviz in cazul demisiei romservinvest romservinvest Bună dimineaţa, Vă rog frumos să mă sfătuiţi cum se face încetarea contractului individual de muncă în cazul unui angajat care şi-a dat ... (vezi toată discuția)