Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat, daca se poate: la compania unde lucrez avem o gestionara care si-a scris cererea de demisie in perioada de proba mentionand ca va sta pana se va face inventarul. Acest lucru se intampla la inceputul lui noiembrie. Inventarul nu s-a facut in urmatoarea saptamana iar ea a decis sa nu mai vina. Nici pana acum nu s-a facut acel inventar, eu am raportat-o in revisal ca absent nemotivat pentru ca nu stiu cum sa ii inchid contractul de munca, daca va iesi bine sau nu inventarul. Ideea este ca se doreste ca acel inventar sa se faca in ianuarie si nu stiu cum sa procedez cu situatia ei. II inchid contractul, si daca da, cu ce litera? sau o las nemotivata pana facem inventarul si il inchid atunci in functie de cum va iesi? Va multumesc anticipat pentru raspuns,
la inceputul lui noiembrie si-a depus demisia, ea fiind in cele 90 zile perioada de proba. a mentionat in demisie ca o sa stea sa isi predea gestiunea, numai ca nu s-a facut inventarul in urmatoarea saptamana si a plecat. am pontat-o nemotivat incepand cu 09.11.2015 si inca este nemotivata.