avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

divort

buna ziua.Am fost casatorita in deva si mam mutat in spania unde mi-am luat avocat si am divortat in lipsa sotului pt ca nu a fost de gasit in romania .divortul sa incheiat doar ca sa facut cu legiile spaniole si nu imi apare pe hotarare ca pot reveni la numele de fata vreau sa imi schimb buletinul dar nu stiu ce trebuie sa fac cu hotararea ce o am am hotararea in spaniola am pus si apostila stiu ca trebuie tradusa si legalizata dar vreau informatii pt ca cei din deva nu ma lamurit ce trebuie facut mentionez ca vreau in februarie 2016 cand merg in romania vreau sa ini schimb buletinul si sa stiu ce trebuie facut va multumesc

Alte discuții în legătură

Probe Ser3 Ser3 Doresc sa imi reinnoiesc buletinul,intrucat este expirat de 4 ani de zile,dar nu am avut cum sa vin in tara.In prezent am pasaportul valid inca un an.Sunt ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea procurii...in cazul acordului tatalui de a parasi(mama)romania cu minorul ana s ana s daca tatal face procura sa pot parasi spania cu minorul pt a merge in romania, cat timp e valabila(s-ar putea sa nu plec in perioada asta). apoi,,,pt a ma ... (vezi toată discuția)
Casatorie in gibraltar nadia_fede nadia_fede buna eu locuies in Spania de 6 ani si vreau sa ma casatoresc cu ..viitorul meu sot care este spaniol ,ce fel de acte avem nevoie sa ne casatorim si daca se ... (vezi toată discuția)