avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea Arendei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea Arendei

Buna ziua! Pot inregistra la o Primarie un contract de arenda in luna decembrie 2015 de exemplu, iar la durata arendarii sa scriu 10 ani, incepand din 01 mai 2016 si pana la 01 mai 2026?Pot sa inregistrez contractul , dar ca valabilitate sa fie de la anul din luna mai, de exemplu???Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 09:00, 12 Decembrie 2015
TomaGradinaru a scris:
Pot inregistra la o Primarie un contract de arenda in luna decembrie 2015 de exemplu, iar la durata arendarii sa scriu 10 ani, incepand din 01 mai 2016 si pana la 01 mai 2026?

Da

TomaGradinaru a scris:

Pot sa inregistrez contractul , dar ca valabilitate sa fie de la anul din luna mai, de exemplu???

Da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare durata contract de arenda Eugenia M Eugenia M Buna seara, Am urmatoarea situatie pe care va rog sa ma ajutati sa o rezolv: un arendator mi-a trimis un act aditional la contractul de arenda prin care ... (vezi toată discuția)
Arendas declara insolventa, nu plateste arenda, dar cultiva din nou terenul Hauti Hauti Am arendat pe 5 ani. In octombrie 2016 contractul va expira. In contract este prevazut ca arendasul sa plateasca impozitul pe teren la primarie dar de trei ... (vezi toată discuția)
Contract arenda maris331 maris331 Buna ziua Un contract de arenda incheiat in data de 4.04.2006 ( semnat in aceeasi data si inregistrat la primarie )daca la unul din puncte scrie ca este ... (vezi toată discuția)