avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cale de acces pe un drum privat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cale de acces pe un drum privat

Buna seara,

Abia ce m-am mutat intr-un nou cartier unde mi-am achizitionat un apartament si un loc de parcare, din pacate exista tot felul de neintelegeri din cauza parcarilor.
Unii dintre vecini nu si-au cumparat loc de parcare si isi parcheaza masina pe unde apuca, de cele mai multe ori pe calea de acces in complex.
De aceea as dori sa stiu daca politia poate da amenzi celor care parcheaza pe un drum privat,si care este de asemenea calea de acces al complexului de apartamente.
Proprietari care detin drumul sunt cam 80 de persoane adica toti proprietarii care locuiesc in acest complex . Vreau sa mentionez ca cei care blocheaza drumul de acces locuiesc si ei in acest complex.
Cum putem rezolva aceasta situatie noi cei care suntem blocati? Putem sa apelam la politie sau trebuie sa dam in judecata persoanele care ne blocheaza accesul?

Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Decembrie 2015
Maria88Adriana, utilizator

Alte discuții în legătură

Intrare parcare privata blocata adiM1 adiM1 Buna ziua Locuiesc intr-un complex rezidential cu drumuri si parcari private. Am cumparat un loc de parcare, nu pot intra/iesi din cauza unui alt autoturism ... (vezi toată discuția)
Asociaţia de proprietari poate bloca roţi în parcarea privată a blocului? maximiljen maximiljen Bună seara, Mă interesează ce spune legislaţia în cazul expus pe scurt în titlu. Pe larg întrebarea este: Asociaţia de proprietari a blocului ... (vezi toată discuția)
Drum privat, cartier rezidential, locuiesc într-un cartier rezidential, ... ..sorin, ..sorin, Drum privat, cartier rezidential, locuiesc într-un cartier rezidential, am parcare privata, blocul e îngrădit cu gard și cu poarta, acum vreau sa va ... (vezi toată discuția)