avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Donatie apartament- executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Donatie apartament- executare silita

Am primit o donatie,un apartament.Ulterior am avut un credit de nevoi personale.Nu l-am mai putut plati la banca pentru ca am devenit tutore pentru o persoana cu Alzheimer fiind nevoita sa renunt la servici.persoana a decedat,rudele persoanei decedate mi-au donat apartamentul.Momentan nu am nici un venit stabil din care sa pot sa platesc darile catre banca prin executorul judecatoresc. Intrebarea mea este: poate fi casa donata executata?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 21:51, 12 Decembrie 2015
Va poate executa in orice bun care va apartine deci si pe acel bun donat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executate silita imobil cu mai multi proprietari Dap1194 Dap1194 O situatie coplicata.....poate pot afla ceva informatii.... In urma cu 12 ani, parintii mei au facut 2 credite pentru un apartament. Tatal meu, a scos un ... (vezi toată discuția)
Executare silita d_andreeea2002 d_andreeea2002 Buna ziua. Doresc sa ma ajutati cu un sfat sau o solutie la urmatoarea problema:o ruda de-a mea a facut un credit pentru nevoi presonale in anul 2007, fara ... (vezi toată discuția)
Datorie la banca-titular credit decedat dalin dalin Buna ziua Am primit o notificare (au mai fost si altele) pe numele mamei mele care este decedata ,precum ca are de plata o suma de 2.800 ron ca urmare a ... (vezi toată discuția)