Buna ziua. Am o problema, cred ca destul de serioasa
Pe data de 4 decembrie in jurul orei 5:00 m-am trezit cu mascatii peste mine in casa in urma emiterii unui mandat de perchezitie domiciliara de catre un judecator de drepturi. Scopul mandatului a fost in vederea indentificarii de bunuri ce intereseaza urmarirea penala, precum si mijloace materiale de proba, respectiv produse de imbracaminte, incaltaminte si parfumuri, toate acestea fiind necesare pentru completarea probatoriului sub aspectul savarsirii infractiunii de punere in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice sau similare, fapta prev. si ped. de art. 90 lit.b din legea nr84/1998 modif.
In urma perchezitiei au fost ridicate aproape 50 de produse de imbracaminte si incaltaminte similare cu anumite marci identice si 107 pachete de tigari de provenienta republica moldova.
Problema insa este ca aceste produse erau pentru uzul familiar si pentru cadouri de Sf. Neculae si Craciun
Mentionez insa ca am fost postat cateva anunturi "VIRTUALE" pe un site de vanzari in care ofeream spre vanzare imbracaminte si incaltaminte de acest gen dar anunturile au fost publicate doar pentru a intra in tombola organizata de detinatorii site-ului de vanzari.
Va rog, daca cineva ma poate indruma sau informa care ar putea sa fie asteptarile in urma judecatii, deoarece banuiesc ca sigur voi fi nevoit sa ma prezint in fata judecatorului care a emis mandatul.
Mentionez ca la interogatoriu am solicitat inapoierea tuturor bunurilor deoarece aceste nu erau pentru comert ci pentru uzul propriu
In instanta nu ma va asista nici un avocat, deci ma voi prezenta singur deoarece nu imi permit unul.
Va rog sa ma indrumati pe o cale simpla spre a-mi dovedi nevinovatia si pentru a-mi recupera bunurile ridicate in vederea continuarii investigatiilor
Mentionez ca sunt cercetat in calitate de suspect
Va multumesc anticipat
Pana sa ajungeti la instanta, mai este ceva cale de parcurs.
Deocamdata s-a inceput urmarirea penala impotriva dvs. in calitate de suspect.
Dupa ce organele de cercetare penala (parchet si politie) vor definitiva dosarul penal, vi se va comunica rezolutia dispusa in dosar. Aceasta poate fi: fie de schimbarea calitatii dvs. din suspect in inculpat si inceperea urmaririi penale, urmata apoi de intocmirea rechizitoriului si trimiterea in judecata; fie clasarea cauzei.
La acest moment este prematur de a solicita inapoierea bunurilor confiscate.
Ar fi bine, daca spuneti ca nu va permiteti un avocat, sa cititi cu mare atentie codul de procedura penala , in special partea care se refera la urmarirea penala.
In mod normal, aflandu-va intr-o astfel de situatie, este foarte importanta asistenta juridica de specialitate a unui avocat.
Citez: " Mentionez insa ca am fost postat cateva anunturi "VIRTUALE" pe un site de vanzari in care ofeream spre vanzare imbracaminte si incaltaminte de acest gen dar anunturile au fost publicate doar pentru a intra in tombola organizata de detinatorii site-ului de vanzari."
Mda... anunturile pe site sunt intotdeauna VIRTUALE ... alea REALE sunt pe carton cand va prezentati produsul FIZIC in targuri, oboare, etc... !
Eu as fi pus anunturi VIRTUALE ( ?! ) pt. tombola aia expunand produse pe care chiar nu le am pe stoc... nu produse pe care le am !!!
Cand ati publicat anunturile ati scris ce ? ... ca le aveti pe stoc ? ...sau nu ?
Cum suna anuntul ? " Vand cadouri de Craciun care de fapt sunt NUMAI pentru cei dragi sau / si pt uz personal " ?! ...si de fapt nu sunt de vanzare ... " ?
... incercati totusi un avocat din oficiu ... se ma intampla si miracole in perioada asta a anului !
Reclamatie opc
alinbaltag
Am si eu o rugaminte la dvs. am achizitionat o pereche de ghete dintr-un showroom al unui magazin online. In momentul in care le-am primit am probat gheata ... (vezi toată discuția)
Retur produs
tynatwine
Buna ziua,
Detin un magazin online cu imbracaminte si incaltamminte. Noi punem la dispozitie toate informatiile necesare(dimensiuni, material, calitate) ... (vezi toată discuția)