Buna ziua
Am permis de conducere din luna Iunie 2015. Vreau sa merg in Ungaria la sfarsitul lunii decembrie.
Pot sa merg linistit?
Va rog daca se poate sa-mi dati un raspuns argumentat si cu baza legala, adica daca pot conform carui Legi si articol pot sa ma duc, si daca nu atunci conform carui Legi si articol, nu pot.
Art.25.
(1) Pentru conducatorii de autovehicule sau tramvaie care au o vechime mai mica de un an de la obtinerea permisului de conducere se stabilesc prin regulament reguli suplimentare de circulatie.
(2) Autovehiculele conduse de persoanele prevazute la alin.(1) vor purta un semn distinctiv, în conditiile stabilite prin regulament.
Nu va poate fi interzis sa conduceti un autovehicul pe drumurile publice atat timp cat posedati un permis de conducere valabil si corespunzator categoriei din care face parte autovehiculul. Fiecare stat, are, insa, reguli suplimentare de circulatie pentru soferii incepatori, despre care ar fi recomandat sa va informati in prealabil.
Amenda
Indecis
Buna ziua, am fost oprit de catre politia rutiera si mi s-au cerut actele la control. Din pacate nu le-am avut la mine, dar am dat toate datele din buletin si ... (vezi toată discuția)