avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dosar penal in strainatate suspenda civilul din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dosar penal in strainatate suspenda civilul din Romania?

Buna ziua!

As dori sa stiu raspunsul la urmatoarea situatie in legatura cu anularea unui act de stare civila transcris in Rominia (sunt functionar public): actul strain care a fost transcris in Rominia este fals adica stim ca se fac cercetari in strainatate cu privire la acest aspect.In baza acelui act a fost intocmit, pina sa aflam, altul rominesc pe care trebuie deci sa il anulam.Intrebarea este : cercetarile in materie penala care se fac in strainatate imi pot suspenda actiunea de anulare din Rominia? Eu zic ca da dar as avea nevoie de o confirmare sau infirmare. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Modificarea certificatului de nastere al copilului meu marilenastefania marilenastefania sint necasatorita si am un copil cu perechea mea am nascut in spania si nu mi-au scris numele meu de familie in certificatul de nastere .am fost in rominia sa ... (vezi toată discuția)
Procedura anulare acte, procedura pretentii in instanta civila Nina1 Nina1 1. Care este procedura pentru anulare acte in instanta civila? Un document poate fi anulat partial? - a fost intocmit un document ce contine doua semnaturi x ... (vezi toată discuția)
Anulare acte Nina1 Nina1 In cadrul unui dosar penal privind infractiuni de fals ca urmare a efectuarii expertizei grafice s-a constatat autorul unor acte intocmite in fals prin ... (vezi toată discuția)