avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

Imi puteti spune daca prin introducerea noului cod fiscal s-au modificat si limitele maxime ale indemnizatiei de crestere copil (3400 pt 1 an si 1200 pt 2 ani)?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:19, 15 Decembrie 2015
Codul fiscal nu are nicio legatura cu cuantumul indemnizatiei pentru cresterea copilului.
Inca nu s-au adus modificari la cuantumul indemnizatiei pentru concediu crestere copil (CCC).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere a copilului Crisxtn Crisxtn buna ziua am o mare nelamurile in legatura cu cele doua variante legate de indemnizatia de crestere a copilului: daca aleg varianta un an plafonul a ramas ... (vezi toată discuția)
Deschidere pfa in perioada ccc NedelcuDiana18 NedelcuDiana18 Buna seara. Am o nelamurire...daca sunt in CCC pana la 2 ani imi pot deschide un Pfa in aceasta perioada? sau sa optez pt 1 an si apoi sa il infiintez? optand ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil 2015-2016 nyusziful nyusziful Buna ziua. Va rog daca ma puteti lamuri in aceasta problema: ma aflu in concediu de sarcina si lauzie, pana in data de 03.12.2015. Urmeaza sa imi depun actele ... (vezi toată discuția)