avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Calcul simplu salar kinetoterapeut
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Calcul simplu salar kinetoterapeut

Sunt angajat kinetoterapeut - personal de specialitate din unităţile de asistenţă socială

Dupa examenul de promovare din kinetoterapeut debutant in kinetoterapeut, am fost incadrat cu 1430 brut, 1034 net..., inainte fiind incadrat pe minim.
Dar nu inteleg modalitatea de calcul ...
Avand clasa 45 cu coeficient 2,96 nu rezulta 600*2,96 = 1776?
Sau nu sunt obligatorii coeficientii?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Salarizarea functionarilor publici standreea standreea Buna ziua, As dori sa stiu care este salariul de baza brut pentru functia de inspector asistent treapata 3. Am fost 12 luni in functia de inspector ... (vezi toată discuția)
Transformare post functionar public mihaelabmihaela mihaelabmihaela Buna ziua, Sunt angajata din anul 2004, referent asistenta sociala, functionar public. In prezent sunt referent principal, din anul 2012. In urma ... (vezi toată discuția)
Asistent personal pt persoane cu dizabilitati simpatyk simpatyk Buna ziua Vreau sa stiu si eu cat trebuie sa primeasca un Asistent personal debutant cu studii medi pe noua lege de salarizare unitara. Care este cuantumul ... (vezi toată discuția)