avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Asistent personal pt persoane cu dizabilitati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Asistent personal pt persoane cu dizabilitati

Buna ziua
Vreau sa stiu si eu cat trebuie sa primeasca un Asistent personal debutant cu studii medi pe noua lege de salarizare unitara.
Care este cuantumul ?
Cel mai recent răspuns: adela13 , utilizator 18:44, 20 Noiembrie 2011
- conf. anexei II/2 - pentru un asistent social debutant coeficientul de salarizare este 1,2
dorub a scris:

- conf. anexei II/2 - pentru un asistent social debutant coeficientul de salarizare este 1,2



revin la ceea ce am scris anterior, deoarece intre timp cei de la Ministerul de Finante au asimilat functiile specifice din domeniula sistentei sociale.
Asistentul personal se asimileaza su "Sora medicala", nivel de studii "M", pozitia din anexa II/2 pct III.A. - poz 31-33.
Coeficientii legii 330 nu se aplica in 2010. Salariul de baza de la care se pleaca, este de 630 RON (incadrarea conf fostei OG 10/2008 a asistentului social cu studii medii - legea 448 echivaleaza salariul asistenului personal cu al asistentului social cu studii medii, nu al sorei medicale, atentie!!) plus sporul de vechime.
Cu salariul net al asistentului social cu studii medii debutant se echivaleaza indemnizatia primita de persoanele cu handicap grav, care nu-si pot angaja asistent personal - tot legea 448 face diferentierea!
Vorbeam doar de echivalare, in baza unei adrese care a ajuns la mine.
O pot trimite pe mail...
Va rog sa ma lamuriti in decembrie 2009 am primit 450 lei salariul net al asistentului social debutant cu studii medi si pe luna ianuarie 2010 tot 450 lei am primit si credeam ca se aplica legea 330 /2009 ,vreau sa stiu daca este corect ca am primit tot 450 lei ?

Alte discuții în legătură

Asistenti personali ai persoanelor cu handicap cipanu cipanu cu vor fi reincadrati asistentii personali ai persoanelor cu handicap dupa lg 330/2009? (vezi toată discuția)
Care este salariul unui consilier juridic asistent? mariamihaelailie mariamihaelailie Buna seara, As dori sa stiu care este salariul brut al unui Consilier Juridic Asistent t-Serviciul Contencios Administrativ, Juridic dintr-o primarie? Si ... (vezi toată discuția)
Legea unica de salarizare carmen a carmen a Sunt functionar public asistent 3 cu 1, cu o vechime de 6 ani, conform noii legi de salarizare am un salar de incadrare (cu tot cu spor de vechime) de 705, in ... (vezi toată discuția)