avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Asistent personal pt persoane cu dizabilitati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Asistent personal pt persoane cu dizabilitati

Buna ziua
Vreau sa stiu si eu cat trebuie sa primeasca un Asistent personal debutant cu studii medi pe noua lege de salarizare unitara.
Care este cuantumul ?
Cel mai recent răspuns: adela13 , utilizator 18:44, 20 Noiembrie 2011
1. Ba da, este bugetar si veti primi banii, asa cum v-a spus si colega @kyandra
2. Eu v-am raspuns la nedumerirea dvs. cu privire la salariul minim pe economie, nu pentru bugetari.
Va multumesc ,deci trebuia sa primesc netul din 705 lei ancepand cu 1 ianuarie 2010,anseamna ca primaria nu a aplicat salariul minim de 705 lei an cazul meu ancepand cu 1 ianuarie 2010 de am primit tot 450 net si an ianuarie .
Va multumesc si o sa iau legatura cu primaria.
Buna seara!
As dori sa stiu daca am trecut de la gradul de asistent social practicant la gradul de asistent social principal cu studii superioare mi se mareste salarul sau nu? Lucrez intr-un camin pt persoane varstnice de bugetat de stat. Gradul l-am obtinut in urma analize dosarului de catre Colegiul national al asistentilor sociali Romania.
Ultima modificare: Duminică, 20 Noiembrie 2011
adela13, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistenti personali ai persoanelor cu handicap cipanu cipanu cu vor fi reincadrati asistentii personali ai persoanelor cu handicap dupa lg 330/2009? (vezi toată discuția)
Care este salariul unui consilier juridic asistent? mariamihaelailie mariamihaelailie Buna seara, As dori sa stiu care este salariul brut al unui Consilier Juridic Asistent t-Serviciul Contencios Administrativ, Juridic dintr-o primarie? Si ... (vezi toată discuția)
Legea unica de salarizare carmen a carmen a Sunt functionar public asistent 3 cu 1, cu o vechime de 6 ani, conform noii legi de salarizare am un salar de incadrare (cu tot cu spor de vechime) de 705, in ... (vezi toată discuția)