avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Livrare intracomunitara pomi de craciun
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Livrare intracomunitara pomi de craciun

Buna seara! O firma din Romania doreste sa intermedieze o livrare de pomi de craciun din UE catre un hypermarket din Romania. Firma din UE trebuie sa intocmeasca aviz de insotire a marfii emis catre firma din RO, apoi firma din RO sa intocmeasca un aviz secundar catre hypermarket, sau este suficient un aviz de insotire a marfii emis de firma din RO catre hypermarket?
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Tva operatiune triangulara MarcelinaDoina MarcelinaDoina cum factureaza o firma rezidenta in RO catre o firma nerezidenta din Tunisia, cu expedierea marfii catre o terta firma nerezidenta din Franta? daca firma din ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara apoi export in afara ue cu livrarea marfii in alta tara ue catalinstanescu1970 catalinstanescu1970 Buna ziua, Situatia sta in felul urmator. Se achizitioneaza marfa din UE (M Britanie) de catre o firma din Romania. Firma din Romania vinde marfa unei ... (vezi toată discuția)
Retur marfa in germania ,implicatii tva si documente necesare roxanag roxanag Buna seara , Am urmatoarea situatie, O firma din RO achizitioneaza marfa de la o firma din GERMANIA,ambele sunt inregistrate in scop TVA. S-au ... (vezi toată discuția)