avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Perioada inspectie fiscala la pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Perioada inspectie fiscala la pfa

Imi puteti spune, va rog, in cazul unei PFA, la inspectia fiscala, pentru ce perioada din urma trebuiesc prezentate(se pot cere de catre inspectori) actele contabile. Precizez ca am contabilitatea in partida duble si nu am angajati!
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Aviz inspectie fiscala ianuarie 2013 ContSters114803 ContSters114803 buna ziua, am o intrebare si sper sa imi puteti raspunde: daca un pfa care nu a platit cass, primeste un aviz de inspectie fiscala pentru 4 ianuarie , ... (vezi toată discuția)
Contabilitate in partida dubla sau simpla? mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Am avut un SRL la care tineam contabilitatea, bineinteles, in partida dubla. In a doua jumatate a anului 2014, am infiintat un PFA, pentru care am ... (vezi toată discuția)
Schimbare din p.f.a nicoletavlaicu nicoletavlaicu cum pot sa devin srl din p.f.a. si care sunt avantajele si dezavantajele mai pot deveni p.f.a. dupa srl? sunt prestator de servicii cu un salon de ... (vezi toată discuția)