avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... lnventar
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

lnventar

Buna ziua
In cazul in care la o intreprindere indiv cu 2 salariati nu este numit un gestionar, cum se face inventarierea ? Se poate numi un gestionar doar pe perioada inventarierii, sau administrtorul emite decizia de inventariere fara gestionar, doar comisia care efectueaza inventariere.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Bună ziua ! avem o problemă de serviciu și avem mare nevoie ... oanaportar oanaportar Bună ziua ! Avem o problemă de serviciu și avem mare nevoie să ne ajutați: - ordonatorul principal de credite a trimis instituției noastre o adresă ... (vezi toată discuția)
Rapundere pt un inventar nesemnat clauddy clauddy Salut! Ma confrunt cu o problema si as vrea niste sfaturi...legale. lucrez la o gradinita si mi s-a dat un cabinet, cu diverse lucruri, etc. De curand s-a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca persoana desemnata pentru ... Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca persoana desemnata pentru a efectua inventare in farmaciile unui lant de farmacii trebuie sa aiba studii superioare si ce ... (vezi toată discuția)