avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Microintreprindere nou infiintata - cine semneaza ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Microintreprindere nou infiintata - cine semneaza bilantul?

Buna ziua,
Sunt asociat unic si administrator la o micointreprindere nou infiintata, platitoare de impozit pe venit, fara angajati, si as dori sa stiu daca pot semna bilantul in calitate de administrator, dar si la a doua semnatura, cel care intocmeste bilantul. Specific ca am studii superioare economice dar nu am profesat, si as dori sa-mi tin eu contabilitatea firmei.
Va multumesc!!!

Alte discuții în legătură

Semnatura bilant Amalia73 Amalia73 In situatia in care am calitate de asociat unic, administrator si director economic cu contract de munca ( am studii superioare economice) pot semna bilantul ... (vezi toată discuția)
Ce fac cu un curs de contabilitate? banu20 banu20 Buna ziua, am facut timp de 9 luni un curs de contabilitate organizat de AJOFM iar acum ma intreb la ce imi foloseste avand in vedere ca nu am ... (vezi toată discuția)
Declaratiile care se depun la fisc pot fii depuse de administrator? Fl0r3ntina Fl0r3ntina buna ziua, am infiintat o firma sunt asociat unic si administrator, nu am fff multe facturi in medie 20-30 de facturi pe luna, domeniu de activitate ... (vezi toată discuția)