avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... detasare in interesul invatamantului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

detasare in interesul invatamantului

detasarea in interesul invatamantului de poate face pe posturi vacante/titularizabile sau numai pe pe posturi rezervate sau declarate cu viabilitate mai mica de 4 ani?, am citit legea 128/1997 dar nu am gasit raspuns la intrebarile de mai sus, poate ma lamureste cineva mai bine! multumesc!
Cel mai recent răspuns: Edbah , utilizator 09:58, 27 Iulie 2009
In mod logic, in ambele cazuri, deoarece scopul detasarii in interesul invatamantului este combaterea deficitului de personal didactic. Nu sunt enumerate cauzele care duc la acesta lipsa de personal.
Undeva, la art 15 (5) detasarea pe un post rezervat este indirect prevazuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare decizie de detaºare în interesul învãþãmântului dcaliman dcaliman Sunt titular în învăţământ la o şcoala aflata la 20 km de domiciliu, la şcoala din loc. de domiciliu sunt clase simultane, şi pe catedra in ... (vezi toată discuția)
Cumul(plata cu ora) Angela Radu Angela Radu Buna ziua, sunt profesor de invatamant prescolar, gradul II, si doresc sa stiu daca pot obtine cumul(plata cu ora), avand in vedere ca postul respectiv, a fost ... (vezi toată discuția)
Aviz detasare in interesul invatamantului Takeda Takeda Buna ziua, Va adresez urmatoarea intrebare: Doresc sa ma detasez anul acesta in interesul invatamantului, iar metodologia spune ca pentru acest lucru am ... (vezi toată discuția)