Executorul judiciar care trebuie sa puna in executare o sentinta definitiva executorie a dispaut si nu il gasesc.
Am gasit pe portal.just.ro urmatoarea mentiune
Solutia pe scurt: În temeiul art. 346 alin. 2 Cod procedură penală, constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 379/P/2014 din data de 19.10.2015 al Parchetului ........ privind pe inculpatul ... trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu prev. de art. 297 alin.1 Cod penal, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul ......... Stabileşte termen de judecată la data de ...... 2015 pentru când vor fi citate părţile şi se va face adresă la IPJ .....-Serviciul cazier judiciar pentru verificarea şi eliberarea unei copii de pe cazierul judiciar al inculpatului. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică din data de ......... 2015.
Executorul a disparut si nu mai raspunde la telefon.
Cum trebuie procedat in continuare avand in vedere ca dosarul de executare se afla la executorul disparut ?
LEGE nr. 188 din 1 noiembrie 2000 privind executorii judecătoreşti
Art. 50
(1) În cazul în care împotriva executorului judecătoresc s-a luat măsura arestării preventive ori a arestului la domiciliu sau în cazul în care s-a dispus în primă instanţă condamnarea ori amânarea aplicării pedepsei, ministrul justiţiei, din oficiu sau la propunerea Consiliului Uniunii Naţionale a Executorilor Judecătoreşti, va lua măsura suspendării din funcţie a
acestuia până la soluţionarea procesului penal, potrivit legii.
(la data 01-feb-2014 Art. 50, alin. (1) din capitolul IV, sectiunea 2 modificat de Art. 44, punctul 3. din titlul II din Legea 255/2013 )
(2) Ministrul justiţiei dispune excluderea din profesie a executorului judecătoresc condamnat în condiţiile prevăzute la art. 23 alin. (1) lit. e), începând cu data rămânerii definitive a hotărârii judecătoreşti de condamnare.
Art. 51
În caz de suspendare sau excludere din profesie ştampila, legitimaţia, registrele şi lucrările executorului judecătoresc suspendat sau exclus vor fi depuse, în termen de 5 zile, sub luare de semnătură, la Camera executorilor judecătoreşti în a cărei rază teritorială este situat biroul acestuia. Camera executorilor judecătoreşti are obligaţia de a asigura continuarea lucrărilor neexecutate.
Permis de conducere
stefi9
Vreau sa stiu daca in urma acestei hotarari judecatoresti,mi a fost anulat permisul de conducere sau nu....Complet: C2 Penal Cameră Preliminară/Fond-amânare ... (vezi toată discuția)