avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... cota ISC contracte aflate in derulare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

cota ISC contracte aflate in derulare

cum calculez cota ISC de 0.5% daca am platit deja pana acuma 0.7% care reprezinta mai mult decat 50% din 0.5% pe care trebuie sa achit dupa aplicarea noii ordonante de urgenta 46/2015.cum procedez ?
1.virez 50% din 0.5% din valoarea lucrarilor autorizate conform art.43 alin a din legea 10/1995 chiar daca am platit mai mult prin virarea 0.7% cat zicea inainte legea 10/1995.#-oX-(

Alte discuții în legătură

Taxe inspectoratul de stat in constructii Florescu Madalina Florescu Madalina Buna seara Va rog un ajutor in urmatoarea problema: am obtinut o autorizatie de demolare pentru un imobil. Trebuie sa depun o instiintare la ISC cu privire ... (vezi toată discuția)
Inspectorat stat in constructii irimiadana irimiadana am construit o casa in 2013. ca sa fac doc cadastrala imi tb de la ISC dovada achitarii un taxe. in autoriz de construire scrie intradevar ca tb sa anunt ISC ... (vezi toată discuția)
Autorizatia de construire Anca Suciu Anca Suciu Buna, Mi-am construit o casa; in luna mai 2008 a fost emisa autorizatia de construire, in luna mai 2009 aceasta a expirat si am intabulat casa. Ieri ... (vezi toată discuția)